Bliv frivillig og få en festlig fællesskabsfølelse

Den allerstørste drivkraft bag GrimFest er de mange frivillige kræfter, som med deres engagement og passion skaber en fantastisk oplevelse for gæsterne – og du er også velkommen! Som frivillig bliver du en værdsat del af et mangfoldigt fællesskab og får en oplevelse for livet. 

Vi sørger for, du får lige præcis den mængde ansvar, du er klar til tage. Man skal som frivillig naturligvis løse en række praktiske opgaver, men som udgangspunkt får du lov til at bidrage med det, du er bedst til. Husk – man skal være fyldt 18 år!

Mange af vores frivillige kommer igen år efter år, fordi der opstår en helt speciel fællesskabsfølelse, når man løfter i flok på GrimFest.

Er du en teamplayer?

Som frivillig hos Grim kan man også deltage som et hold. Måske er du med i en forening, en vennegruppe eller et hold af gode kollegaer, som bare virker allerbedst, når I er sammen. Derfor giver vi muligheden for, at I kan tage jeres vagter samlet og give den max gas i fællesskab. 

Ønsker du at tilmelde et hold, skal du skrive til os på frivillig@grimfest.dk, så finder vi den helt rette plads til jer.

Frivillig på GrimFest

Du får:

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

Frivillig på De Grimmeste Aftner

Du får:

Dine arbejdsopgaver kan være:

En frivillig-vagt på De Grimmeste Aftner starter kl. 15:30 og slutter ca. 23.00.
Der er flere forskellige arbejdsopgaver, som vi uddelegerer på dagen. Du kan skifte mellem forskellige opgaver i løbet af aftenen.

Ved yderligere spørgsmål bedes du sende en mail til: frivillig@grimfest.dk.

Tilmeld dig som frivillig

Efter tilmelding herunder, sendes du videre til siden hvor du kan se og booke opgaver.

Gl. indhold

VI SØGER FRIVILLIGE ILDSJÆLE
Har du mod på at arbejde med det, der ligger bag om en koncert?

Kunne du tænke dig en fod ind i eventbranchen? Har du lyst til, at sætte dit præg hos GrimFest? Så har vi opgaverne til dig!

Send en uopfordret ansøgning her (vedhæft gerne i pdf).

Aarhus’ ældste festival
GrimFest har eksisteret i 17 år, og startede som en lille havefest med 500 mennesker. Nu har festivalen udvidet sig til, at kunne rumme 6.500 mennesker, som altid ligger første weekend i August.

Udover GrimFest afholder vi vores koncertkoncept De Grimmeste Aftner.
Vi tror på, at skabe et kreativt miljø via relationer og partnerskaber, som verden med fordel kan spejle. Vi har stor fokus på bæredygtighed, og snart bliver Grimhøjgaard, og dermed GrimFest og De Grimmeste Aftner, Danmarks første festival der spiller på 100% grønenergi. Hos os er der plads til at realisere sine ideer, og man har et stærkt team bag sig, som altid er klar på at hjælpe. For at kunne følge op på virksomhedens mest produktive år til dato, har vi nu brug for flere ildsjæle til at hjælpe os videre.

Dine opgaver
Som projektmedarbejder hos GrimFest, vil du blive del af en gruppe på 10, som arbejder strategisk henimod, at afvikle koncerter og events. Vi har opgaver du kan gå i gang med, med det samme, men vi synes det er vigtigt at finde lige præcis dét, du er god til. Hos GrimFest arbejder vi både med vores webshop, marketing, kommunikation, PR, produktion, fondsøgning og meget MEGET mere. Gruppen er kreativ, fokuseret og initiativrig. Så, jo flere ideer du har, desto bedre!

Hvem er du?
Vi søger som sagt, en initiativrig person, som er klar på at springe ud i mange forskellige projekter. Hvis vores værdier taler til dig, og der er et match med drive, så er der altid plads til dig på kontoret! Specifikt søger vi hjælp til fondsøgning, så hvis det falder inden for din interesse, så er du velkommen til at søge med et direkte fokus på det.

Vi søger personer der:
Brænder for at arbejde med musik og events?

Er nysgerrig på arbejdet der ligger bagom koncerter og events.

Har lyst til at tage ansvar, og kan arbejde selvstændigt mod et fælles mål,

Er kreativ, initiativrig og kan se sine egne værdier i GrimFest’s værdier.

Du bliver en del af:
Det Grimmeste fællesskab du nogensinde kommer til at kende.

Arbejdet med upcoming kunstnere.

Et levende, farverigt og progressivt kulturelt vækstlag i Aarhus.

Et humoristisk arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet.

En virksomhed, der har stærke bånd opad i den kulturelle fødekæde.

Vilkår
Det forventes at du bruger mindst 6 timer i ugen på arbejdet hos GrimFest, dog kan vi i samarbejde udarbejde en plan for din ansættelse. Ansættelsen anses som frivillighed, men hvis der er et match, er der mulighed for praktik.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder Johanne Barbesgaard, johanne@grimfest.dk
For at søge stillingen skal du sende en motiveret ansøgning på max 1 side, samt eventuelle bilag (fx CV) til info@grimfest.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ønsker du at blive frivillig?