Bliv frivillig og få en festlig fællesskabsfølelse

Den allerstørste drivkraft bag GrimFest er de mange frivillige kræfter, som med deres engagement og passion skaber en fantastisk oplevelse for gæsterne – og du er også velkommen! Som frivillig bliver du en værdsat del af et mangfoldigt fællesskab og får en oplevelse for livet. 

Vi sørger for, du får lige præcis den mængde ansvar, du er klar til tage. Man skal som frivillig naturligvis løse en række praktiske opgaver, men som udgangspunkt får du lov til at bidrage med det, du er bedst til. Husk – man skal være fyldt 18 år!

Mange af vores frivillige kommer igen år efter år, fordi der opstår en helt speciel fællesskabsfølelse, når man løfter i flok på GrimFest.

Der er altid plads til nye – også dig!

Er du en teamplayer?

Som frivillig hos Grim kan man også deltage som et hold. Måske er du med i en forening, en vennegruppe eller et hold af gode kollegaer, som bare virker allerbedst, når I er sammen. Derfor giver vi muligheden for, at I kan tage jeres vagter samlet og give den max gas i fællesskab. 
OBS: Man skal være minimum 4 personer og max 10 pers, for at danne et hold. 

Ønsker du at tilmelde et hold, skal du skrive til os på frivillig@grimfest.dk, så finder vi den helt rette plads til jer.

Som frivillig på GrimFest får du…..

  • Partout armbånd & mulighed for camp
  • Forplejning under din vagt
  • Fest for frivillige – her kan du møde dine medfrivillige på årets festival
  • En unik oplevelse som du ikke vil glemme!

Gå til vagtplan ->

FRIVILLIG LOAD GRIM Mike Fuglsang 5 1
Stemning Grimfest Mikkel Berg Pedersen 05 08 2023 119

Som frivillig på GrimFest kan du vælge mellem..

Bar

Servicering af gæsterne

Barerne er det helt store omdrejningspunkt på festivalen. Opgaven i baren består primært i at udskænke drikkevarer og tage imod betaling. Der vil også være praktiske opgaver, så som opfyldning samt at holde baren ryddelig. Hver bar har en dedikeret baransvarlig, der sikrer, at holdet og baren fungerer optimalt, så både du og gæsten får den bedste oplevelse. Det en fordel at være serviceminded og have lysten til at give et smil til dit team og selvfølgelig til vores glade gæster.

Indgangen

Det første møde med vores glade festival-gæster.

I indgangen byder vi velkommen til vores dejlige gæster som glæder sig til at komme ind og opleve festivalpladsen. Her tages i mod billetter og gives armbånd på. Der skal ydes god service og gives et smil med på vejen. Der kan være travlt i nogle perioder, men du vil altid stå sammen med et hold af andre frivillige. Din base vil være i indgangsvognen ved publikumsindgangen.

Stagehands

Stage Hands arbejder backstage og on-stage.

Du hjælper med sceneskift mellem koncerterne og sørger for at gear og teknik kommer af og på scenen, sammen med det professionelle produktionshold. Bag scenetæppet skabes den gode oplevelse for kunsterne, så de kan træde ind på scenen med god energi.

Det er ikke et must, at du har prøvet denne opgave før, men du skal være klar på at handle hurtigt, samt være i stand til at løfte og håndtere tunge ting.

Frivillig Området

Vil du hygge om festivalens frivillige?

Selvom en frivilligvagt kun er 6 timer, så kan man trænge til en lille pause. I vores frivillig-område kan man få sig en velfortjent og roligt stund og et måltid mad. 

Opgaven i dette område består i at værne om at de frivillige får en god pause, servere mad, udlevere drikkevarer og sørge for at holde lokalet hyggeligt og ryddeligt. Du vil arbejde i team med festivalens frivilligkoordinator og sammen med en makker.

Grim patruljen

Har du et godt øje for detaljer og har du lidt praktisk snilde? Så er dette lige noget for dig.

Opgaven for Grim patruljen er at kvalitetssikre pladsen og sørge for at der bliver rettet op, der hvor der er behov lidt ekstra service. Helt konkret skal du rundere pladsen sammen med min. 1 makker og sikre hegn, fikse mindre fejl og mangler, og hjælpe til at pladsen forbliver pæn og i orden.

For at blive frivillig skal du:

1. Oprette dig som frivillig i vores system.

 

2. Booke to vagter (2×6 timer) i bookingsystemet.

Du modtager en mail for hver vagt der er bekræftet.

 

3. Læs din mail for nærmere information…

 

Får du brug for at ændre eller slette dine vagter, bedes du skrive til frivillig@grimfest.dk.

Tilmeld dig som frivillig

Opret dig nu og modtag vores nyhedsbrev med meget mere info samt invitation til frivillig introdag

 

OBS: Vagtplan for GrimFest 2024 vil fremgå fra d.15 marts.