Fest på Grimhøjgaard

BURGER SHACK SOMMERFEST

Stand-up, lækker mad og sommerhygge for Burger Shacks 200 medarbejdere.

“Vi havde fornøjelsen af at afholde vores sommerfest på Grimhøjgaard, og det var sandelig en fornøjelse. Vi var så glade, at vi allerede bookede pladsen til dette års sommerfest. Aage er fantastisk til at hjælpe og kender pladsen ned til fingerspidserne. Det gav os en fantastisk ro, så vi kunne fokusere på at gøre dagen helt speciel for vores kollegaer.”
– Christoffer Kjærholm, direktør ved Burger Shack

30xarxgrimfestxx7xa e1601665528871

FØDSELSDAG I KOSTBAR

Den bedste måde at fejre sin fødselsdag er sammen med venner og bekendte. Bloggerparret Sidsel og Lasse fejrede deres dobbelt 30-års fødselsdag på Grimhøjgaard. GRIM stod for velkomstdrink, maden kom fra Frederiksgade 42, og fødselsdagsparret stod for underholdningen.

“Vi holdt dobbelt 30-års fødselsdag på Grimhøjgaard, hvor vi indtog det enormt hyggelige udendørsområde. Der var pyntet op med lamper og lanterner, og festens midtpunkt var den flotte bar i midten af plateauet, hvor vores gæster forsynede sig hele aftenen. Vi nød virkelig at kunne slippe tøjlerne og lade det skønne personale på Grimhøjgaard klare det hele før, under og efter festen. Vi havde et brag af en aften, som vores gæster stadig snakker om!” – Lasse Rasmussen

Læs mere om Sidsel og Lasse her -> http://sidseloglasse.com/

PLADS TIL STORE OG SMÅ FESTER

Om det er en fødselsdag for 10 gæster eller en firmafest for 4.000 medarbejdere, så har Grimhøjgaard pladsen og erfaringen.
Vi tror på, at en god fest opstår, når alle føler sig som en del af fællesskabet.

30xarxgrimfestxx1xa