Om Grim og vores aktiviteter

Historien

GrimFest er først og fremmest en musikfestival i Aarhus, som afholdes hvert år den første weekend i august. Festivalen blev afholdt første gang i 2004 og præsenterer bl.a. upcoming musik fra ind- og udland i en bred vifte af genrer. Udover musikken kan man også opleve comedy, poetry slam, DM i bilkort, food court og talks. Desuden afholder GrimFest traditionelt en stor skate-contest lørdag formiddag med deltagere fra hele verden.

GrimFest blev grundlagt af fire skibonitter, som ville holde en privat fest for nogle venner efter deres hjemkomst fra arbejdet som skiguider. Det hele startede med en intim og hyggelig havefest drevet af venskab og kærligheden til musik. Festen er siden vokset fra at være en stor fest i baghaven på Grimhøjgaard i Brabrand til at være en etableret musikfestival. 

Konceptet “De Grimmeste Aftner” opstod i 2020 for at kunne overholde de dengang gældende restriktioner. Det blev til en række mindre koncerter med færre gæster. De Grimmeste Aftner blev så stor en succes, at de nu er blevet en fast del af kalenderen sammen med festivalen. Drivkraften bag både festivalen og de øvrige koncerter er en stor kærlighed og lyst til at støtte den spirende danske talentmasse på deres vej ind i musikbranchen og ud i verden.

Bliv frivillig på Grim!

Vil du være en del af det grimmeste fællesskab?

Fællesskab og hygge er de to vigtigste elementer i det at være frivillig på Grim.

Vi har mange trofaste frivillige der kommer igen år efter år, men vi har altid plads til flere på holdet. Jo flere, jo bedre. Både til koncerter og frivillig-fester!

GrimFest

Grimhøjvej 20
8220 Brabrand

Telefon: +45 60550600
Mail: info@grimfest.dk

Fakturering

Den Grimmeste ApS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
penge@grimfest.dk
CVR 42220442

Presse

Mathilde Louise Golchin

Telefon: +45 60892587
Mail: info@grimfest.dk