Se og opret vagter

Du skal være oprettet for at se og booke vagter på denne side…

Login

Er du allerede bruger og/eller kunde, kan du logge ind her.
Er du ikke allerede tilmeldt som frivillig, gøres dette på knappen efter login.

Tilmeld dig som frivillig

Opret dig for at blive frivillig.
Herefter får du mulighed for at booke og se dine opgaver.

Typer og beskrivelse af opgaver

Bar

Servicering af gæsterne

Barerne er det helt store omdrejningspunkt på festivalen. Opgaven i baren består primært i at udskænke drikkevarer og tage imod betaling. Der vil også være praktiske opgaver, så som opfyldning samt at holde baren ryddelig. Hver bar har en dedikeret baransvarlig, der sikrer, at holdet og baren fungerer optimalt, så både du og gæsten får den bedste oplevelse. Det en fordel at være serviceminded og have lysten til at give et smil til dit team og selvfølgelig til vores glade gæster
Frivillig Området

Vil du hygge om festivalens frivillige?

Selvom en frivillig vagt kun er 6 timer, så kan man trænge til en lille pause. I vores frivillig-område kan man få sig en velfortjent og rolig stund og et måltid mad. 

Opgaven i dette område består i at værne om at de frivillige får en god pause, servere mad, udlevere drikkevarer og sørge for at holde lokalet hyggeligt, rent og ryddeligt. Du vil arbejde i team med festivalens frivilligkoordinator og sammen med en makker.
HUSK....

Booke 2 vagter (2 x 6 timer) i bookingsystemet.

Du må gerne vælge forskellige opgaver

Du modtager en mail for hver vagt der er bekræftet.

Husk løbende at tjekke din mail (også spammappen..). Der kommer vigtig information fra os.

Får du brug for at ændre eller slette dine vagter, bedes du skrive til frivillig@grimfest.dk.

Grim Patruljen

Har du et godt øje for detaljer og har du lidt praktisk snilde? Så er dette lige noget for dig.

Opgaven for Grim patruljen er at kvalitetssikre pladsen og sørge for at der bliver rettet op, der hvor der er behov for lidt ekstra service. Helt konkret skal du rundere pladsen sammen med min. 1 makker og sikre hegn, fikse mindre fejl og mangler, og hjælpe til at pladsen forbliver pæn og ordentlig.
Indgangen

Det første møde med vores glade festivalgæster.

I indgangen byder vi velkommen til vores dejlige gæster som glæder sig til at komme ind og opleve festivalpladsen. Her scannes billetter og gives armbånd på. Der skal ydes god service og gives et smil med på vejen. Der kan være travlt i nogle perioder, men du vil altid stå sammen med et hold af andre frivillige. Din base vil være i vognen ved publikums indgang.
Stagehands

Stagehands arbejder backstage og on-stage.

Du hjælper med sceneskift mellem koncerterne og sørger for at gear og teknik kommer af og på scenen, sammen med det professionelle produktionshold. Bag scenetæppet skabes den gode oplevelse for kunstnere, så de kan træde ind på scenen med god energi.

Det er ikke et must, at du har prøvet denne opgave før, men du skal være klar på at handle hurtigt, samt være i stand til at løfte og håndtere tunge ting.

Som frivillig på GrimFest forventer vi, at du er indforstået med at;

GrimFest er ikke mulig uden dig! Vi løfter i flok, og derfor kan det også mærkes, hvis nogen udebliver. Du og din indsats gør en kæmpe forskel. Derfor har vi stor tillid til, at du bærer dit ansvar og er indforstået med ovenstående frivilligpolitik.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på frivillig@grimfest.dk eller på telefon 71463811 tirsdage og torsdage mellem 16.00 og 18.00.

Camp for de frivillige på festivalen:

Som frivillig får du gratis adgang til campingområdet. Her etableres et område forbeholdt frivillige, som du kan vælge at benytte. Tilmelding via link i informationsmail.

Ønsker du at have en campingvogn med som frivillig, bedes man købe en campingvognsbillet i billetsystem.