Grim folkeaktie 250

kr. 250,00

Du har nu mulighed for at købe folkeaktier i Grim.

Formålet med salg af folkeaktier er, at du gennem denne donation er med til at sikre fremtiden for Grim og alle vores projekter. Grim som helhed dækker over GrimFest, De Grimmeste Aftner, Grim Højskole og KoncertPilot. Alle disse er med til at skabe, og udvikle kultur.

Når du køber en Folkeaktie i Grim modtager du et nummeret købsbevis, og en Grim Folkeaktie-plakat lige til at ramme ind og hænge op.

Vi har nemlig allieret med ingen ringere end Aarhus kunstneren Peter Birk fra Galleri Grisk!! Peter Birk er en af Danmarks førende street-art kunstnere og har flere gange været med til at udsmykke GrimFest. Peter Birk kombinerer hans egen særegne stil med Grims identitet, og plakaten offentliggøres i det nye år.

Billedet du ser her, er købsbeviset du modtager sammen med plakaten (30×50 cm).

Der sælges et begrænset antal.

  • Normal leveringstid: 3-5 arbejdsdage.
  • 14 dages fuld fortrydelsesret.
Varenr. grim-folkeaktie-250 Kategori

Grim er i udvikling, og som Folkeaktionær er du med til at skrue endnu mere op for alle vores aktiviteter. Derudover bliver du inviteret til Folkeaktionær-møde ude på gården, hvor vi som Grim siger tak for at vi i fællesskab kan sikre vores udvikling fremadrettet. Vi vil løbende være i kontakt med Folkeaktionærerne, og opfordre til dialog, da de er en del af Grim og vores fællesskab.

Grim har eksisteret siden 2004, og er dermed Aarhus’ ældste festival. Grim bygger på grundværdien om, at der er plads til alle og alle kan bidrage med noget.
Profilen på GrimFest har altid været det spirende vækstlag inden for musik og kunst, fordi:

“You can’t harvest the fruits, if you don’t nourish the roots.”

Dette gør, at vi nu har et velanset brand i musikbranchen samt en stærk og rummelig kultur blandt de ildsjæle og frivillige som udgør Grims DNA.

Køb af Folkeaktier i Grim gør det muligt, at fortsætte vores arbejde som koncertarrangører og kulturskabere. Vi har en passion og et ansvar for, at holde liv i musikken og eventbranchen som helhed. På Grim har vi bevist at musikken kan spille, selv i den nye virkelighed, til gavn for publikum, såvel som aktørerne. Vi arbejder ud fra principper om bæredygtighed, både i forhold til klima såvel som økonomisk. For at musikbranchen fortsat kan overleve, handler det om at alle aktører er økonomisk sikret i hvert enkelt arrangement.