Musikhuset X GRIM

Kom med når Musikhuset besøger Grimhøjgaard d. 22. juni 2024 og få en mindeværdig musikalsk oplevelse i de skønne grønne omgivelser.

Danmarks Underholdningsorkester samt fire af landets stærkeste sangere og sangskrivere gennem årtier, drysser symfonisk stjernestøv over festivalpladsen i Brabrand på denne magiske midsommeraften.

Samarbejdet med Musikhuset begyndte i efteråret 2023, da kulturlivet i Aarhus kunne opleve et nyt og uventet kooperation spire frem på tværs af byens musikscene. Musikhuset inviterede os nemlig en tur indenfor i deres ikoniske lokaler. Missionen var at genskabe den særlige festivalstemning fra GrimFest og at give Musikhuset et skud sensommervarme på en kold november-dag og forlænge festivalsæsonen for en stund. Grim overtog kærligt nøglerne til både Store Sal, Lille Sal, Café Scenen og den store glasfoyer. Her kunne der opleves 10 koncerter samt alle de skæve og kreative knopskydninger der kendetegner GrimFest såsom Skate Contest, poetry slam og Jysk mesterskab i bikort. Det blev en stor publikumssucces, og til juni bærer samarbejdet allerede ny frugt, når fortegnet vendes om, og Musikhuset gæster Grimhøjgaard.

Program for Musikhuset x Grim d. 22 juni

Annisette spiller på Musikhuset X Grim 2024
Annisette
Dorte Gerlach spiller på Musikhuset X Grimfest 2024
Dorthe Gerlach
Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl
Eee Gee spiller på Musikhuset X Grimfest 2024
Eee Gee

Grim x Musikhuset 2023

Den unikke hyggelige havestemning fra Grimhøjgaard rykkede 18.11.2023 inden for i Musikhuset. Festivalen lavede en friendly takeover af hele huset til et brag af en endagsfestival. 
 
Her kunne festivalgæsterne  opleve +10 koncerter med alt fra store navne til de spirende talenter, i en bred vifte af rock, indie, hiphop, pop, reggaeton og elektronisk. Dertil et drys af kunsteriske knopskydninger som Hele Aarhus’ Poetry Slam, Brun Lummerfunk, Jysk mesterskab i bikort og endda en skate contest i musikhusets ikoniske glasfoyer!