SKATE CONTEST & SKATE DJ
lørdag kl. 14:00 (Bonzai Scene)

SKATE MED FEMININT ISLÆT

Vi skal endnu en gang finde ud af, hvem der er Danmarks grimmeste skater. GrimFests traditionsrige skateboardkonkurrence bliver igen i år afholdt lørdag kl 14-16.

Som altid er konkurrencen proppet med action, tricks, stilfulde og ikke mindst højtflyvende skatere. Allerede nu har nogle af de kendte danske skatere meldt deres ankomst. Oplev blandt andet skibonitten Jesper Svenningsen flyve hovedhøjt på rampen. Og René Villumsen, der har vundet konkurrencen et utal af gange, har trickposen fuld af tekniske fliptricks. Også den lokale skater Banzi vil som altid være et stilstudie, og der er garanti for tricks udført på allersmukkeste manér.

Rygtebørsen meddeler, at der også vil være et feminint islæt i konkurrencen i år. Nogle af de bedste danske kvindelige skatere har nemlig lovet, at de vil komme og lægge hammeren ned. Glæd jer! Det bliver en fest!

Som sædvanligt vil der være masser af fede præmier. I år har Volcom og Skatehouse allerede nu givet nogle præmier, men flere følger trop inden Danmarks grimmeste skater 2019 er fundet.

LINE-UP

GrimFest Playlist

Listen Now!

Read More
BLAUE BLUME
GYPSIES
JÆRV
KOPS
ORKESTR PARTISANSKI
TESSA
TOBIAS RAHIM
VERDENS SIDSTE IDÉ