BIG BABY PRESENTS
lørdag kl. 16:00 (Bonzai Scene)

Som noget nyt vil spilletiden efter Skateboardkonkurrencen ikke kun indeholde ét band men hele tre bands, når Big Baby Shows har fået æren af at præsentere noget af det vildeste fra den spirende undergrund. Oplev:

THE MONOLITHS

The Monoliths er et band fra København, som er stiftet ca. 2010. Bandet består af tre medlemmer med de liden flatterende navne James Deen Dragon, P. Lizzard og Colonel Dickhead. The Monoliths har altså levet deres eget stille liv i den nærmest in-crowd selvbekræftende punkundergrund. The Monoliths repræsenterer på deres debutalbum en amerikansk inspireret, tung, melodisk punklyd. De bekender sig lydmæssigt til en mindre selvhøjtidelig del af punkens musikhistorie, hvilket klæder dem ganske hæderligt.

SMERTEGRÆNSENS TOLDERE

Fire stærke kræfter fra Aarhus-scenens etablerede punkscene med Mads Stobberup (Cola Freaks, Tæve, Dature, Mastermind Rec., Klub Arrogant) og Jacob Bredahl (Hatesphere, The Kandidate) i spidsen står bag et nyt band med navnet Smertegrænsens Toldere.

Netop Mads Stobberups vokal og klarsynede/nihilistiske tekster vil være den letgenkendelige indgang til ‘tolderne’, der allerede fra sangen “Dolker dit ansigt” lyder som en hurtigere, kortere og kondenseret hardcore punk-udgave af Cola Freaks. Smertegrænsens Toldere er lidt tungere produceret, formentlig i hænderne på Bredahl, og vil tale klart til fans af Cola Freaks, OFF!, Wipers eller Coke Bust.

FRIGHT EYE

Med sange der kredser om vrede og dét at være påvirket, er Fright Eyes et band, der skriver sig direkte ind i punkens grundtematikker. Et af bandets største styrker er, at intet virker fremtvunget eller forceret. Der hersker en vis naturlighed over formidlingen af sangskrivningen, som gør at Fright Eye kan få dét at lave musik til at fremstå så legende let, at man må spørge sig selv, hvorfor man dog ikke selv bare starter et band.

LINE-UP

GrimFest Playlist

Listen Now!

Read More
BLAUE BLUME
GYPSIES
JÆRV
KOPS
ORKESTR PARTISANSKI
TESSA
TOBIAS RAHIM
VERDENS SIDSTE IDÉ