MØD MUSIKERNE PÅ GRIM: Farveblind

02 aug MØD MUSIKERNE PÅ GRIM: Farveblind

Vi har også snakket lidt med Farveblind, se hvad de har at sige her: Hvad kan publikum forvente af jeres koncert?
Vi laver musik til natten, og det er derfor den største ære, at vi kan få lov til at spille klokken 1. Vi glæder os helt afsindigt til at skyde bas og beats ud af anlægget, og hvis ikke publikum føler at have danset igennem, gør vi alt hvad vi kan for, at det kan gå i opfyldelse her.
Er der noget musik I glæder jer til at høre på årets GrimFest?
Det er lidt svært med Grim i år, for der er faktisk ikke særligt mange navne vi ikke gider at høre. Det giver nogle udfordringer ift. at komme til at spise aftensmad og gå i baren, da der rent faktisk ikke er hul i programmet til det. Så tak for det, Grim. Næste år må I gerne booke lidt dårligere. I øvrigt kommer vi højst sandsynligt til at stå forrest til JÆRV, Noréll og The Chairman.
Hvad mener I gør GrimFest speciel?
Grimfest er Danmarks største havefest og formår som den eneste festival vi har været på, at være både intim og fremadskuende på samme tid. Navnene, der bliver booket til Grim er sygt relevante, og publikum er helt specielle og dedikerede til musikken. Det er en sjældenhed de fleste steder, men på Grimfest virker det som en selvfølge!
Hvad er jeres "grimmeste" minde fra festivalen?
Det er få minder der står helt klart fra Grimfest. Dog husker vi tydeligt noget med et pishegn og en besvimet ven. Det er ikke facebookvenligt, så det må man fange os på festivalen for at høre mere om.