GrimEnabler – Mindset og metoder til at lede i en ny verden

11 Dec GrimEnabler – Mindset og metoder til at lede i en ny verden

Mange af os oplever afmagt og handlingslammelse, når det gælder verdens udfordringer. På GrimEnabler-uddannelsen vender vi frustration til handling ved at give dig konkrete metoder og forståelser, så du kan facilitere bæredygtig forandring igennem processer, produkter og projekter.

Med FN’s verdensmål som ramme lærer du, hvordan du kan mobilisere dig selv og mennesker omkring dig til at prototype og designe ”desired futures”.

► GrimEnabler flår dig ud af hamsterhjulet, provokerer til et personligt skifte og klæder dig på til at blive den forandringsleder, som verden og organisationer kalder på.

 

Derfor skal du blive GrimEnabler

 

  1. Lær, hvordan du leder forandring. Du får indblik i, hvordan du mobiliserer og motiverer andre via coaching og facilitering, og hvordan du skaber følgeskab via retorik og kommunikation. Som en del af uddannelsen skal du facilitere en gruppe mennesker til skaberfestivalen GrimMaker, der finder sted 27-30. juli 2020.
  2. Arbejd med dig selv. Vi kan kun løse verdens problemer i fællesskab. Det skaber krav til vores evne til at forbinde os selv med andre. Undervejs kommer du til at undersøge spørgsmålet om, hvem du er, hvem du gerne vil være, og hvad du vil med din verden.
  3. Prøv ting af frem for at snakke. Du får indblik i, hvordan man skaber læring via protoyping og eksperimenter. Du får indblik i metoder som Product Discovery og Design Thinking, så du kan prøve fremtiden af i stedet for at drømme om den.
  4. Lær et nyt mindset, der bygger på åbenhed, skabertrang, kreativitet og iværksætteri. Du bliver introduceret til integrativ tænkning, hvor løsninger og forandringer skabes på tværs af søjler, siloer og sektorer med et bæredygtigt sigte for øje.
  5. Arbejd med et personligt produkt som en rød tråd gennem uddannelsen. Det kan være en prototype, et event eller et koncept. Eneste krav er, at dit produkt skal mobilisere mennesker og gøre noget ved et eller flere af FN’s verdensmål.

 

Hvad er forskellen på GrimEnabler og GrimMaker?

 

GrimEnabler og GrimMaker er to sider af samme vision, og alligevel med vidt forskellige fortegn. Fælles for de to Grim-koncepter er, at de udspringer af en indre trang og et behov for at skabe en bedre verden.

 

GrimMaker

► GrimMaker er en skaberfestival

► GrimMaker arrangeres af GrimEnablers

► GrimMaker handler om produkter og idéer

 

GrimEnabler

► GrimEnabler er en uddannelse

► GrimEnabler-eksamen er GrimMaker

► GrimEnabler handler om processen

 

Vil du vide mere om GrimEnabler? Så smut ind på www.grimenabler.dk, hvor du også kan læse om de enkelte moduler, betaling, undervisere mm.