Bliv Frivillig

Nu kan du tilmelde dig som frivillig på Grimfest

Med nu 15 år på bagen er det tid til at gøre status, trække på erfaringerne og sætte nye ambitiøse mål.

Grimfest har et stort ønske og en klar målsætning om at skabe et helt unikt frivilligt miljø, hvor sammenhold, arbejds- og gensynsglæde er de bærende elementer.

 

Vi ønsker at udvide den faste frivillige gruppe, som hvert år bidrager med ekspertise på hver deres område, som kender sine kollegaer og kender GrimFest. Dermed forstærkes sammenholdet, arbejdsglæden og gensynsglæden hvert år. Grimfest vil bidrage med mere en havefest, vi vil være sommerens årlige samlingspunkt for de grimme bekendtskaber.

 

Så hvis vi får prikket hinanden på skulderen, får samlet alle de gamle, såvel som nye frivillige, så vil vi arbejde på at skabe de allerbedst rammer for et fedt frivilligmiljø. Et miljø man har lyst til at vende tilbage til hvert år. Vi har allerede mange tiltag på banen, bl.a. et nyt frivillig område, hvor man kan mødes over mad og drikke, vores nye frivilligsystem der bl.a. skal sikre en meget bedre kommunikation, karmaholdet der skaber god stemning, og meget meget mere.

 

Kom på GrimHøjskole

Kunne du tænke dig at komme på et gratis højskoleophold i ti dage og samtidigt komme til GrimFest 2018? Så læs videre her!

GrimFest inviteter dig til GrimHøjskole. Et nyt koncept, hvor vi i dagene før festivalen afholder en mini-højskole, hvor vi i fællesskab opbygger og hygger.

GrimHøjskolen finder sted fra den 24. juli til og med 2. august og munder ud i Danmarks største og hyggeligste havefest – GrimFest - den 3-4. august.

På GrimHøjskolen er der opgaver for alle, og vi arbejder med mange forskellige projekter i løbet af dagene. Der er fuld forplejning og overnatningsmuligheder. Om aftenen hygger vi os ved bålet og på skovbarens terrasse. Der vil være livemusik på den lille KlubGrim-scene fra kunstnere, der spreder en god stemning til aftenhyggen.

Man er velkommen til at deltage i alt fra én til alle ti dage. Deltager man i to eller flere dage, får man også gratis entré på GrimFest.

 

Vi tilbyder dig:

 
  • En partoutbillet til GrimFest!

  • Gratis adgang til campingområdet

  • Mad og drikke under din vagt

  • GrimHøjskole 10 dage op til festivalen

  • Muligheden for at være med i et fedt fællesskab og høre en masse lækker musik.

Vi forventer af dig:

 
  • Som minimun at have en vagt på 8 timer under festival eller 16 timer før/efter festivalen

  • At du møder frisk op på din vagt - Dit bidrag gør en forskel

  • At du er fyldt 16 år og 18 år, hvis du skal servere alkohol