Frivillig Info

Vagter

Som frivillig på GrimFest bidrager du med 2 x 5 timers vagter. Du kan vælge at tage dem samlet (10 timer) eller over flere dage (2 x 5 timer).

Det er din nærmeste linjeleder, der sætter vagtplanen.  På de fleste områder har du selv mulighed for at vælge de vagter, der passer dig bedst. Du kan altid ønske vagter, fx hvis der er nogen, du ønsker at arbejde sammen med. Vi gør vores bedste for, at det hele går op, og alle er glade.

 

Tilmeld dig som frivillig

 

Mobilise

Du tilmelder dig som frivillig inde vores frivilligsystem Mobilise.  Når du tilmelder dig har du mulighed for at vælge 3 områder i prioriteret rækkefølge. Du kan også nøjes med at vælge blot ét område, da det er sjældent, du ikke får din førsteprioritet opfyldt.

Det er på Mobilise, at vi løbende sender vigtige nyheder og information til dig.

Du er altid velkommen til at sende os en mail frivillig@grimfest.dk, hvis du har spørgsmål.

 

Områder/opgaver

Som frivillig på GrimFest tilbyder vi kun opgaver under festivalens afvikling. Hvis du ønsker at hjælpe til før eller efter GrimFest, skal du melde dig på ”Grimhøjskolen” ved tilmelding i Mobilise. På Grimhøjskolen bidrager/deltager du 4 dage før festivalen og 1 dag efter. Du kan læse mere om Grimhøjskolen HER

Som frivillig har du mulighed for at bidrage på følgende områder: 

 

Barteamet

Barteamet arbejder i festivalens barer. Opgaven består primært i servicering af drikkevare til vores gæster. Her er det en fordel at være en servicemindet person og lidt af en blæksprutte, der kan overskue flere ting på én gang. Det er et krav, at du er fyldt 18 år.

 

Serviceteamet

Serviceteamet arbejder på hele pladsen. Her kan du stadig være en del af festen, selvom du er på vagt. Opgaverne består i at holde pladsen ren og lækker, og du vil oftest gå rundt med en makker.

 

Lagerteamet

På drikkevarelageret består opgaverne i at bogføre, hvad der går ud og ind af lageret, samt at levere varer ud til barerne. Et super hyggeligt område, hvor der også kan være tid til en hyggesnak mellem og under arbejdet.

 

Vagtteamet

Arbejdet er en forlængelse af Securitas arbejde, hvor du enten skal tjekke armbånd, stå vagt ved hegnet eller ved ind- og udgange.

 

Stageteamet

Stageteamet arbejder backstage og on-stage. Du hjælper med sceneskift mellem koncerterne. Det er ikke et must, at du har prøvet denne opgave før, men du skal være klar på at handle hurtigt, samt i stand til at løfte og håndtere tunge ting.

 

Olivias køkken

Din opgave er at hjælpe til med at lave og sælge mad, samt øl og vand til frivillige. Olivias Køkken er stedet, hvor du kan slappe af, drikke en fyraftensøl med din linjeleder og få et godt måltid før eller efter din vagt.

 

Forplejning og logi

Som frivillig får du gratis adgang til campingområdet. Her etableres et område forbeholdt frivillige, som du kan vælge at benytte.

Forplejning kan du bl.a. finde i Olivias køkken, hvor du kan købe et måltid mad, samt øl og vand for 25 kr. Alle frivillige får udleveret et værdikort på 100 kr., som du kan vælge at bruge i Olivias køkken eller på pladsen, hvor alle barer og madboder også tager imod værdikort.

Har du valgt 10 timer i streg, får du mulighed for en spisepause under din vagt, ellers beder vi om, at du spiser før eller efter vagterne.

 

Foreninger

Vi vil altid gerne samarbejde med foreninger. Kunne I tænke jer et samarbejde, så kontakt Merle på frivillig@grimfest.dk og hør om hvilke konkrete muligheder og samarbejder, vi kan tilbyde.

 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål – store som små.

Har du spørgsmål til det at være frivillig helt overordnet, kan du kontakte os på frivillig@grimfest.dk

Har du spørgsmål til din konkrete opgave, dit område eller vagtplan, kan du kontakte din linjeleder via mobilise, hvor du også kan finde din linjeleders mail og telefonnummer.

 

Tilmeld dig som frivillig

Frivilligpolitik

Det er vigtigt for os, at du er klar over din rolle og din betydning som frivillig på GrimFest.

GrimFest er båret af frivillige kræfter hele vejen igennem organisationen – det er den kernekraft, der får GrimFest afviklet hvert år.

Vi løfter i flok, og derfor kan det også mærkes, hvis nogen udebliver. Dit arbejde og din indsats gør en forskel. Derfor har vi stor tillid til, at du bærer dit ansvar og er indforstået med nedenstående frivilligpolitik:

Som frivillig på GrimFest forventer vi, at du er indforstået med:

 • At du skal bidrage minimum 2 x 5 timer under festivalen, eller 4 dage før og 1 dag efter i forbindelse med GrimHøjskolen
 • At du er fyldt 18 år, hvis du skal servere alkohol
 • Hvis du skulle blive forhindret i at tage din vagt, at du melder afbud til din nærmeste linjeleder. Dette gør du ved at sende din linjeleder en mail senest 14 dage før, herefter er din tilmelding bindende. Skulle du blive akut syg eller forhindret under afvikling, beder vi dig ringe afbud til din linjeleder hurtigst muligt
 • At du møder frisk op og i god tid på din vagt
 • At du ikke må møde beruset ind på din vagt, ligesom det heller ikke er tilladt at drikke alkohol under din vagt
 • At brug af og handel med euforiserende stoffer er forbudt
 • At det ikke er tilladt at forære noget væk på festivalen. Gratis udskænkning eller udlevering af mad- eller drikkevare samt snyd med værdikort vil blive opfattet som tyveri og meldt til politiet.
 • At det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevare; hverken med eller uden alkohol
 • At slåskamp, trusler og lignende ikke accepteres på pladsen
 • At det er dit eget ansvar, hvis du tager værdigenstande med på festivalen
 • Alle GrimFrivillige er forsikret via. den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne forsikring dækker personskade, men ikke private ejendele
 • At vi arbejder i et fællesskab, hvor vi passer på hinanden såvel som på GrimFests gæster