ZAR PAULO

Zar Paulo er et ungt aarhusiansk band bestående af fem venner, der i 2014 fandt sammen om en fælles musikalsk vision med afsæt i 70’ernes postpunk, 80’ernes artrock og deres hjembys stolte musiktradition.

Efter at have debuteret med to markante singler i 2018, er det unge orkester nu ude med deres tredje single ‘I Løb’ – en stor, skæv og synthbåren popsang, der på indfølende vis fortæller om det unge menneskes udfordringer i det 21. århundrede vestlige resultat-ræs – en tematik, der i den grad ligger bandet på sinde.

De tre singler demonstrerer bandets talent for at skabe store, skæve generations-popsange, der med udgangspunkt i et poetisk sangforedrag udfolder sig i en lydlig verden af varme synths, skarp guitar og en stringent rytmik. Kødet, strukturerne og teknologien mødes i omfavnelse og kamp, såvel i musikken som i bandets tematikker, hvor menneskene, og ikke mindst det unge menneske, søger at eksistere i en verden med intensiverede krav om effektivitet og resultater.

Bandet har markeret sig som et betydeligt liveband til begivenheder som Smukfest 2019, Aarhus Volume ’19, Oppenheimer ‘19 og supportjobs for Tobias Kippenberger, svenske Les Big Byrd og Astronaut i Aarhus.

LINE-UP

GrimFest Playlist

Listen Now!

Read More
Allan Olsen
Bikstok Røgsystem
BLAUE BLUME
CALBY
GYPSIES
Ida Laurberg
JÆRV
Jonah Blacksmith
KOPS
ORKESTR PARTISANSKI
PATINA
TESSA
TOBIAS RAHIM
Total Hip Replacement
VERDENS SIDSTE IDÉ
William Crighton (AUS)
ZAR PAULO