CALBY

Bag kunstnernavnet Calby, der i øvrigt er en sammentrækning af Copenhagen og Valby, står Mik Thybo, der er sanger, sangskriver og producer.
Hans sange og univers bevæger sig i krydsfeltet mellem soul, pop og indie rock og besidder en tidløshed, som gør det svært at definere, om musikken er skabt i dag eller i en anden tidsalder.
Der er fokus på det gode håndværk, live instrumenter og den stærke sang.

Calby arbejder udfra dogmet om, at hvis ikke en sang lyder godt med kun tre instrumenter, skal den skrottes.

Calby skriver sine sange selv og co-producerer størstedelen af numrene i samarbejde med Magnus Larsson, bedre kendt som bassist i Lukas Graham.

Hans første single, The Everyday Bit, blev UU på P3, og peakede som nummer 8 på Airplay Charten, kun ved hjælp af P3 og P4 support.

Calby henvender sig til den modne, kvalitetsbevidste lytter. Til publikummet som er træt af at alt lyder digitalt, og beats er noget der konstrueres på en computer. Calby indspiller al sin musik på gamle spolebåndoptagere og rørmikrofoner, for at fange den helt rigtige lyd og stemning. Alt i Calbys musikalske univers er overvejet, intet er overladt til tilfældigheder. Alligevel emmer sangene af overskud og lethed.

LINE-UP

GrimFest Playlist

Listen Now!

Read More
Allan Olsen
Bikstok Røgsystem
BLAUE BLUME
CALBY
GYPSIES
Ida Laurberg
JÆRV
Jonah Blacksmith
KOPS
ORKESTR PARTISANSKI
PATINA
TESSA
TOBIAS RAHIM
Total Hip Replacement
VERDENS SIDSTE IDÉ
William Crighton (AUS)
ZAR PAULO