BIG BABY PRESENTS
lørdag kl. 16:00 (Bonzai Scene)

Som noget nyt vil spilletiden efter Skateboardkonkurrencen ikke kun indeholde ét band men hele tre bands, når Big Baby Shows har fået æren af at præsentere noget af det vildeste fra den spirende undergrund. Oplev:

THE MONOLITHS

The Monoliths er et band fra København, som er stiftet ca. 2010. Bandet består af tre medlemmer med de liden flatterende navne James Deen Dragon, P. Lizzard og Colonel Dickhead. The Monoliths har altså levet deres eget stille liv i den nærmest in-crowd selvbekræftende punkundergrund. The Monoliths repræsenterer på deres debutalbum en amerikansk inspireret, tung, melodisk punklyd. De bekender sig lydmæssigt til en mindre selvhøjtidelig del af punkens musikhistorie, hvilket klæder dem ganske hæderligt.

SMERTEGRÆNSENS TOLDERE

Fire stærke kræfter fra Aarhus-scenens etablerede punkscene med Mads Stobberup (Cola Freaks, Tæve, Dature, Mastermind Rec., Klub Arrogant) og Jacob Bredahl (Hatesphere, The Kandidate) i spidsen står bag et nyt band med navnet Smertegrænsens Toldere.

Netop Mads Stobberups vokal og klarsynede/nihilistiske tekster vil være den letgenkendelige indgang til ‘tolderne’, der allerede fra sangen “Dolker dit ansigt” lyder som en hurtigere, kortere og kondenseret hardcore punk-udgave af Cola Freaks. Smertegrænsens Toldere er lidt tungere produceret, formentlig i hænderne på Bredahl, og vil tale klart til fans af Cola Freaks, OFF!, Wipers eller Coke Bust.

FRIGHT EYE

Med sange der kredser om vrede og dét at være påvirket, er Fright Eyes et band, der skriver sig direkte ind i punkens grundtematikker. Et af bandets største styrker er, at intet virker fremtvunget eller forceret. Der hersker en vis naturlighed over formidlingen af sangskrivningen, som gør at Fright Eye kan få dét at lave musik til at fremstå så legende let, at man må spørge sig selv, hvorfor man dog ikke selv bare starter et band.

LINE-UP

GrimFest Playlist

Listen Now!

Read More
ABDULLAH S
ÅBENHUS OM GRIMMAKER
Analogik
Banko som det burde være
BIG BABY PRESENTS
BITE THE BULLET
BOGFINKEVEJ
DIGTE UDEN PIS OG PIS UDEN DIGTE
DM I BILKORT
DØR NR. 13
EA KAYA
FARVEBLIND
FINALE POETRY SLAM “ÅRETS GRIMMESTE SLAMMER”
FRIBYTTERDRØMME
GOSS
HQ AFTERPARTY
Jazz og ord
Jonny Hefty & Jøden
KLAUS HANDSOME & GADENS LØSE FUGLE
LOVE SHOP
MAGS
MONKEY CLUB
Monti
PEDE B & AARHUS JAZZ ORCHESTRA
PER VERS
PETER SOMMER OG TIGGERNE
Poetry Slam – Indledene runde 1
Poetry Slam – Indledene runde 2
RAVI KUMA
REGGAE NIGHT
SHERPA
SJAKKET
SKATE CONTEST & SKATE DJ
SPEAKER BITE ME
STAND UP
STORY SLAM KONKURRENCE
THE ENTREPRENEURS
THE WILLIAM BLAKES
Thøger Dixgaard
TURQUOISE SUN
WHEN SAINTS GO MACHINE
Xenoblight
YOU WORK FOR ME NOW