09 May 9 NYE NAVNE TIL GRIMFEST 2019

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og vi er klar med endnu en omgang navne til dette års GrimFest. Vi har glædet os meget til at præsentere det resterende program, og vi er helt sindssyg klar til sommer, musik og gode mennesker ude på Gården.

ANALOGIK

De er tidligere blevet kaldt GrimFests husorkester, og efter flere års stilhed, er de klar med nyt album den 24. maj, og vi fejrer det med at invitere dem tilbage til gården. På det nye album ved navn ”Havnens Perle” har Analogik som altid fundet inspiration ude i verden og har blandet et væld af genrer. Gennem tiden har de været præget af balkan, swing, etiopisk jazz, cowboy musik, sømandsmusik, indisk musik, bossanova og meget mere – og næsten altid med et twist af hiphop. Én ting er helt sikkert; Når Analogik er gæst, så er der fest.

EA KAYA

Ea Kaya blev fra dag ét spået til at blive en stor stjerne af den danske såvel som udenlandske musikbranche. Hun skriver popmusik fra hjertet og er udrustet med en karismatisk og stærk vokal, der viser at hun foruden ambitioner også har talent. Til årets SPOT Festival gav GAFFA hende fire stjerner under titlen: ”Ea Kaya er lyden af en lun sommeraften på altanen”. Vi glæder os til at høre opleve hende en lun sommeraften på GrimFest.

GOSS

Tidligere Reptile Youth-forsanger Mads Damsgaard Kristiansen har under navnet Goss bevist, at han ikke blot kan være en vild elektro-punker, men også kan benytte sin følsomme side og skabe blød r&b. Live får Goss ros for sin indlevelse og klare vokal, som vi nu får fornøjelsen af til GrimFest 2019.

LOVE SHOP

Med sange som ”En Nat Bliver Det Sommer”, ”Love Goes On Forever” og ”Copenhagen Dreaming” er Love Shop et band, der har en stor plads i dansk musikkultur. Selvom det snart er 30 år siden deres debutalbum udkom, er der stadig åbent i kærlighedsbutikken. Bandets seneste album ”Brænder Boksen Med Smukke Ting” fra i marts er et levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot, når der skal laves ny musik.

MAGS

Bag kunstnernavnet gemmer sig den 23-årige Margrethe fra Ry, hvis selvbiografiske popmusik er opstået, fordi hun altid har følt sig fuld af ord, der havde brug for en form. Det resulterede i januar måned i Mags debut-single ”you’re in his bed, i’m in his head”, der i denne måned er blevet efterfulgt med EP’en “conversations i’ve had with myself”. Vi ser frem til at følge Mags’ karriere, og er sikre på, at hendes fremtid bliver strålende.

PEDE B & AARHUS JAZZ ORCHESTRA

I september 2018 skete der noget magisk. Sammen med Pede B og Aarhus Jazz Ochestra afholdte vi Danmarks Grimmeste Privatfest, hvor kærligheden for improvisation og musik blev forenet og hyldet. Nu gør vi det igen, men i stedet for at pynte et spillested op som GrimFest, inviterer vi Pede B og Aarhus Jazz Orchestra ud til ’the real deal’. Pede B har vundet flere priser for sin freestyle, som også vil være en bærende del af showet på GrimFest. Derudover er Pede B netop udkommet med et surprise-albummet ”Lilla Lounge” – så mon ikke vi får fornøjelsen af nye toner og gamle kendinge i en ny og jazzet version.

PER VERS

Hvis du taler om store danske rappere, så kan

du ikke komme udenom Per Vers. Per Vers har skabt et dogme om at formidle den danske musikhistorie ud fra hiphoppens klassiske formel. Per Vers begyndte sin karriere som 17-årig og har siden fået mange mærker i bæltet.  Hans seneste er albummet ”Knust Kunst” fra 2018, hvor Per Vers smelter sine altid rimende og billedfyldte tekster sammen med tyve, tredive eller halvtreds år gamle danske stemmer. Vi har booket Per Vers på grund af hans evne til at være en skarp samfundsrevser og en fandens god sangskriver.

TURQUOISE SUN

Sekstetten Turquoise Sun tager dig igennem surfet psych-pop med elektroniske strømninger der blandes i energiske up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser. Deres lyd er blevet kaldt ’futuristisk’ og ’overnaturlig’ med en blanding af cremet retro-synths, våde vokal harmonier og surf guitarer der bygger på et steady beat. Aarhus-bandet, hvis rødder oprindeligt var plantet i den vestjyske muld, har allerede fået en del fans blandt musik-kyndige – for eksempelP6 BEATs Carsten Holm.

WHEN SAINTS GO MACHINE

Til årets GAFFA-Pris vandt den elektroniske trio When Saints Go Machine prisen for bedste elektroniske udgivelse for deres EP ”It’s a Mad Love”. When Saints Go Machine er kendt for sin helt unikke elektro-poplyd, der har drager aner til soul med dansable beats; alt sammen med en melankolsk fremtoning. Bandet er en særlig blanding af introvert elektronisk musik fremført på en ekstroverte måde. Vi ser frem til at opleve When Saints Go Machine på Grimhøjgård

WHEN SAINTS GO MACHINE

Picture 9 of 9